May 18, 2017, 1:04 PM  

Малка песен 

  Poetry » Other
482 4 13

                  Късна есен, лист понесен,

                  хладен вятър, тъжни дни.

                  Светъл спомен-миг отнесен

                  на забравата в мъгли.

 

                  Малко трябва на сърцето

                  да се радва, да тупти.

                  Дума нежна, малка песен

                  за любима и звезди.

© Хари Спасов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??