29 янв. 2005 г., 01:50

Малки полети в чаша Луна (1) 

  Поэзия
649 0 0

Изпразва ни пълнолунието.
Стъклено.
Скърцат проблемите на битието
изцъклено,
между стените на безистена
стенат.
Ст
ė
на.
Изпиваш ме.
Изпива ме питието ти равнобедрено.
Непразна си.
Непразна между.

Луната изпразва се
в чашата.
Също между.
Между две взрения
в междувеждието
(политат надеждите).
Между две истини
(следват полети
на емблемите).
Между две епол
ė
ти
(...озарения)

Начашостливени сме до козирката.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??