28 авг. 2013 г., 20:55

Малко от дивото 

  Поэзия » Белые стихи
948 0 3

помниш ли 
когато ти показах
моето място
сред всичкото
сиво
запали цигара
отпи от чашата
заслуша се в вятъра
не ти се вярваше
кой би повярвал
че сред сивото
има парченце
макар
и
малко
от
дивото

© Петров Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??