Aug 28, 2013, 8:55 PM

Малко от дивото 

  Poetry » White poetry
947 0 3

помниш ли 
когато ти показах
моето място
сред всичкото
сиво
запали цигара
отпи от чашата
заслуша се в вятъра
не ти се вярваше
кой би повярвал
че сред сивото
има парченце
макар
и
малко
от
дивото

© Петров Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??