11 июн. 2011 г., 23:11

Мамо, и този път не успях 

  Поэзия
611 0 5

Пораснах ли вече? Не е ли пресилено...

Та аз още се чувствам дете

и се мъча, опитвам усилено

да съхраня усмивка, мечти и сърце.

 

Не съм част от семейните празници,

но не че не искам и бягам от тях,

все по служба съм някъде - тя няма граници -

oбаждам се тъжно - "Мамо, и този път не успях!".

 

Това ли ме чака в близкото бъдеще?

Така ли ще спра да бъда дете?

Не искам да се отказвам, рано е още,

да знаех от кого да си купя време поне...

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??