9 дек. 2008 г., 19:48

Маргаритки без венчелистчета 

  Поэзия » Другая
479 0 2
Маргаритки - без венчелистчета!
Късах листче, след листче - опосках ви.
Как така не разбрах - зад кулисите,
че без отговор е въпросът ми?

Под солените мигли на маската,
като клоунски сълзи - листцата ви,
но фиаско подир фиаско -
продължавах да прорицателствам.

От „обича ме - не ме обича”
спря махалото на игрите.
Пълни шепи с увехнали тичинки,
венчелистчета. Без маргаритки.

© Пенка Паскалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??