5 июн. 2009 г., 11:46

Ме прегърнете 

  Поэзия » Любовная
668 0 4
Не, и теменугите в градината 
над мен
не са повехнали, не са повехнали, съвсем са още свежи, оросени с облачна вода, не са повехнали
ни устните ми,
а съвсем заровена съм в захарница и теменужен корен ме допира през стъклото. Мен живородните мравуняци ме запрегръщат – наместо теб. Наместо теб. Наместо теб – пръстта затрупва сладостта ми; натрупвах облачна вода - за теб, за теменугите в протегнатите си ръце я трупах. Затрупана съм с пръст, ръце, ме прегърнете, ме прегърнете, мравки, теменуги, наместо теб ме прегърнете.

© Елед вен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??