31 мая 2008 г., 11:35

Мечта 

  Поэзия
554 0 4

Там, където синьото не стига

и пясъкът събира наште стъпки,

където светлината ни залива

и вълните ни завиват

в пламенна прегръдка...

Там небето ни закриля,

там морето ще ни скрие

в най-прекрасните си дълбини,

ще усетим, че живеем 

и в безсмъртен полет

ще се слеят нашите души,

за да греем като две слънца...

Защото там е свободата,

дълго чаканата, най-нежната

и святата мечта...

 

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??