И аз си пожелах:
И мене някой да извае,
да идват и да ми се удивляват!
- Каква натура
- Каква ужасна прилика и красота,
ръка на майстор пипала е тука!
Да спре един ценител
и с огнен поглед
мен да прилъскае и стопи!
Защото аз си пожелах
от восък някой мене да извае!
Все по- малко остават
фигурите восъчни (кралски) по света!
© Румяна Щерева Все права защищены