24 февр. 2024 г., 15:14

Мечта 

  Поэзия » Любовная
187 1 0

Съдбата ни пресреща

и все насън ни среща,

но не виждам аз лицето

на момичето насреща.

 

Всеки миг ще ме омае.

Тук се питам аз ,,Коя е

тази, която там витае?''

Сърцето нея все желае.

 

Винаги ми се усмихва.

Двамата все си играем.

Любовта ни не утихва

там в съня недосегаем.

 

Изпълнена е с радост.

От нея блика младост.

Всяка част от този сън

за мен е чиста сладост.

 

Насън си се целуваме

копринено, безкрайно.

Сърдечно си ликуваме

и говорим си потайно.

 

Щом толкоз се вълнуваме

с нея явно се жадуваме.

Само да можехме на живо

да се виждаме и чуваме...

© Чанко Чанев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??