Ще бягам в полята ветрове да гоня. Намокрена от пролеттния дъжд. Ято птици ще ме съпровождат, и ще ми отварят път. Път в който няма пошлост и измама. Злобата е чужда в таз земя. Там живеят само Хора със добри сърца. Не искам да се връщам където ме предават . С двуличници денят си да деля. И много често от близки -ножове в гърба си да броя. Мечтая за свят изпълнен с доброта. Но ако не го намеря- ще си създам такъв и в мечтите ми в него ще живея!
© Теодора Иванова Все права защищены