30 дек. 2008 г., 09:15

Мечтата му за нея 

  Поэзия » Любовная
676 0 13
Презрамките и бяха тънки,
като кръста и...
Гърбът и гол като начало...
Страстта му, ток по пръстите,
копнееше за гъвкавото тяло...
А роклята и, тази втора кожа,
прилепнала по хиляди желания,
бе тъй красива, чак до невъзможност...
и го превръщаше в страдание...
Но той седеше тихо и попиваше
извивките на дрехата страхотна...
Нозете и, обути в черно,
предчувстваха и стон, и вопъл...
А токчетата, ножове корави,
пробождаха мечтата му жестоко,
минавайки край него самочувствено
с един подхвърлен поглед,
от високо...

© Рот Блак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??