1 мая 2008 г., 14:02

Мечтите ще догоня 

  Поэзия » Другая
782 0 11

Защо над нас мечтите си кръжат?

Безкрайно гоним ги, не спираме.

Как жалко е да липсват те до нас,

когато ги достигнем се усмихваме.

 

Без тях сме ничии, безлични хора,

без тях светът е грозно спрял.

Мечтите свои смело ще догоня.

За щастието кой не е мечтал?

 

И с мрака, ако трябва, ще се боря,

с воал от цветове ще го покрия,

и по трънливи пътища дори да ходя,

с мечтите си ще следвам свойта орисия.

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??