Тя се появи,
сред дим, мъгли и лъжи.
На главата ѝ нямаше коси и рози,
а венец от двеста змии отровни.
Глас омайващ,
глас подземен,
за моят покой оставаш леден!
Смърт грози всеки подмамен.
Очи обсебващи,
около теб човешки статуи,
всички от призраци обладани
и от лъжи обречени.
Глас съскащ,
отрова в сърцата разпръзкващ,
огъня на злобата пука и пращи,
но за него глухи остават каменните души.
© Adrian The Gray Wolf Все права защищены