30 окт. 2013 г., 21:12

Между Началото и Края 

  Поэзия » Другая
385 0 5

Между Началото и Края

стои затворен цял един живот.

Началото си аз го зная,

но Краят - със живота е в развод.

 

Между Началото и Края

една Надежда в мене все расте.

Защото Края го не зная,

че датите за нас са тайна те.

 

Между Началото и Края

стои една запомнена Любов.

И с нея в спомен си играя,

и чувам нейния далечен зов.

 

Между Началото и Края

стои опънат земният ми път.

Дали достига той до Рая

или до неизвестен кръстопът?!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??