Между Началото и Края
стои затворен цял един живот.
Началото си аз го зная,
но Краят - със живота е в развод.
Между Началото и Края
една Надежда в мене все расте.
Защото Края го не зная,
че датите за нас са тайна те.
Между Началото и Края
стои една запомнена Любов.
И с нея в спомен си играя,
и чувам нейния далечен зов.
Между Началото и Края
стои опънат земният ми път.
Дали достига той до Рая
или до неизвестен кръстопът?!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Желая ви лек и хубав ден! Поздрави от мен!