9 дек. 2016 г., 22:57

Мексико. Пет след обед. 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
1104 2 7

 

 

 

Мексико. Пет след обед.

Протяжно е.

Като в уестърн.

Дълъг следобед без карай.

Няма утре. Днес си обран

и застрелян.

Господ е разпънат на кактус.

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??