Dec 9, 2016, 10:57 PM

Мексико. Пет след обед. 

  Poetry » Free verse, Other
1119 2 7

 

 

 

Мексико. Пет след обед.

Протяжно е.

Като в уестърн.

Дълъг следобед без карай.

Няма утре. Днес си обран

и застрелян.

Господ е разпънат на кактус.

© Сатин Роксан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??