10 сент. 2011 г., 12:27

Мене точно ще обичаш 

  Поэзия » Другая
721 0 1

Ще те накарам да ме обичаш,

в тялото ми отново да се вричаш

и името ми през гърло раздрано да изричаш.

Може пак така да ме наричаш

и клетвите си в любовта да отричаш,

но, повярвай ми,

дрехите отново бавно ще събличаш

и като за последно мене точно ще обичаш!

© Андреа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??