Sep 10, 2011, 12:27 PM

Мене точно ще обичаш 

  Poetry » Other
632 0 1

Ще те накарам да ме обичаш,

в тялото ми отново да се вричаш

и името ми през гърло раздрано да изричаш.

Може пак така да ме наричаш

и клетвите си в любовта да отричаш,

но, повярвай ми,

дрехите отново бавно ще събличаш

и като за последно мене точно ще обичаш!

© Андреа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??