10.09.2011 г., 12:27 ч.

Мене точно ще обичаш 

  Поезия » Друга
697 0 1

Ще те накарам да ме обичаш,

в тялото ми отново да се вричаш

и името ми през гърло раздрано да изричаш.

Може пак така да ме наричаш

и клетвите си в любовта да отричаш,

но, повярвай ми,

дрехите отново бавно ще събличаш

и като за последно мене точно ще обичаш!

© Андреа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??