Когато ме целуваш ще вали.
А капките по мен ще се събличат.
Голи, хиляди души —
безумно като мен ще те обичат.
А ти, налей. Във чашите сипи, сипи.
За нас да пеят ще повикам мълнии.
Вино няма,... но защо ни е, кажи?
Щом чашите с любов ще бъдат пълни.
Камината от страст ще запламти.
Но видя ли, че съчка не остава.
Бук ще стана. Мене запали....
За теб да изгоря, си заслужава!
© Виолета Все права защищены