13 сент. 2009 г., 23:12

Миг на обич 

  Поэзия
580 0 1

Очите ти за миг се спряха в моите,

за миг усетих топлина,

толкова копнеж по твоите -

се скри в усоите на моята душа.

 

И съмнението ти, че съм нечестна

и упрекът ти във лъжа -

удавиха се във очите, моите,

очи в очи, душа в душа.

 

Миг един, във който чувствах обич,

дори да не повярваш, е така,

знам, че никога не ще да бъда твоя,

но мигът бе мой, с цялата си красота.

 

Простих си, за това, че ти отвърнах,

простих - в душата ми ехтеше вик,

греших достатъчно и май

не бих простила повече от миг...

© Ели Моцарели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??