Звук - страшна песен.
Глас човешки - бесен.
Трон - поклаща се глава.
Тихо пее песен.
Там своя песен
и чака нова съдба
Свят се върти и звучи
някак странно в тази нощ.
Страх, потна длан, очакване -
черна сянка на нощта,
живот, прелистен в миг.
Път - изминат вече.
Поглед - впит в безкрая.
Нощ - спомени събра.
Как да кажеш "сбогом",
без да се надяваш?
Всичко е една игра.
© Александър Кръстев Все права защищены