29.07.2009 г., 11:36 ч.

Миг преди смъртта 

  Поезия » Друга
462 0 3

Звук - страшна песен.

Глас човешки - бесен.

Трон - поклаща се глава.

Тихо пее песен.

Там своя песен

и чака нова съдба

 

Свят се върти и звучи

някак странно в тази нощ.

Страх, потна длан, очакване -

черна сянка на нощта,

живот, прелистен в миг.

 

Път - изминат вече.

Поглед - впит в безкрая.

Нощ - спомени събра.

Как да кажеш "сбогом",

без да се надяваш?

Всичко е една игра.

 

 

© Александър Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??