19 мая 2016 г., 17:48

Миг във вечността... 

  Поэзия » Любовная
662 0 2

 

Миг във вечността...

 

Докато ти ми говориш, аз те наблюдавам
и времето спира за по-малко от секунда,
любовта ме зове и ме вика, в нея се вслушвам:
шепне любовно, сърцето което обича...

Думите не стигат... и в дела се превръщат,

чувствата окриляват душата...,
навигиран от гласа и от стъпките ти

следвам любовта... и живота...

Не знам откога, защо и как
небето виждам в очите ти...,

но знам, че каквото и да се случи 
изричам обичта в обятията ти...

© Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??