22 мар. 2011 г., 18:41

Мигновения 

  Поэзия » Другая
650 0 0

Родителското тяло -

миг след като стана небесно -

еволюира в господно!

 

На открито

несъзнателно минава

през главите ни човешки

Облачният компютинг,

закриващ Слънцето & Луната

за миг.

 

01.03.2011 г.

© Добромир Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??