22 mar 2011, 18:41

Мигновения 

  Poesía » Otra
647 0 0

Родителското тяло -

миг след като стана небесно -

еволюира в господно!

 

На открито

несъзнателно минава

през главите ни човешки

Облачният компютинг,

закриващ Слънцето & Луната

за миг.

 

01.03.2011 г.

© Добромир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??