Mar 22, 2011, 6:41 PM

Мигновения 

  Poetry » Other
649 0 0

Родителското тяло -

миг след като стана небесно -

еволюира в господно!

 

На открито

несъзнателно минава

през главите ни човешки

Облачният компютинг,

закриващ Слънцето & Луната

за миг.

 

01.03.2011 г.

© Добромир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??