Родителското тяло -
миг след като стана небесно -
еволюира в господно!
На открито
несъзнателно минава
през главите ни човешки
Облачният компютинг,
закриващ Слънцето & Луната
за миг.
01.03.2011 г.
© Добромир Георгиев Всички права запазени