28 нояб. 2015 г., 22:37

Мигът 

  Поэзия
267 0 1

Мигът, във който всичко ти се струва, че ще рухне в пропастта...

Тогава съдбата ти предлага

избавление за твоята душа.

Тя вижда твойте сълзи горчиви,

усеща мъката на твоето сърце.

И ето протяга тя към теб, любящото

си сърце...

Затуй прекланям се пред силата,

да, пред силата, която успява да опази любовта.

Любов тъй нежна и чаровна,

силна даряваща на всички

добрина.

Любов  ,любов тъй нежна и омайно

сладка ... Дай на всичките, които

жадуват за това.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • За мен е чест!!!До нови Лейди!!!
Предложения
: ??:??