Мигът, във който всичко ти се струва, че ще рухне в пропастта...
Тогава съдбата ти предлага
избавление за твоята душа.
Тя вижда твойте сълзи горчиви,
усеща мъката на твоето сърце.
И ето протяга тя към теб, любящото
си сърце...
Затуй прекланям се пред силата,
да, пред силата, която успява да опази любовта.
Любов тъй нежна и чаровна,
силна даряваща на всички
добрина.
Любов ,любов тъй нежна и омайно
сладка ... Дай на всичките, които
жадуват за това.
© Ангел Todos los derechos reservados