12 дек. 2010 г., 18:21

Миниатюри 

  Поэзия
499 0 4
МИНИАТЮРИ

1.

 

Повикай, Боже, моя ден,

създай го светъл и огромен

и дай ми път благословен,

преди да се превърна в спомен!

 

2.

 

Заключени със троен катинар

зад тежките врати на манастира,

мечтите ми играят на комар

и всеки ден по мъничко умирам!

 

3.

 

Къде по пътя те изгубих,

защо от мен тъй бързо отлетя,

ти, моя пролет пеперудна

със толкова нецъфнали цветя?!

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??