5 февр. 2015 г., 01:57

Миниатюри - "Детелина" 

  Поэзия » Философская
287 0 0

Там, някъде  из между другите треви,

потръпващи от вятъра, е скрита   детелина...

И търсиш  я с Надежда  за сбъдване на твоите мечти

без  да разбираш, че  ти си  Властелинът

и държиш  възможността  със мисълта  

 да промениш Съдбата си! 


© Ирен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??