5.02.2015 г., 1:57 ч.

Миниатюри - "Детелина" 

  Поезия » Философска
281 0 0

Там, някъде  из между другите треви,

потръпващи от вятъра, е скрита   детелина...

И търсиш  я с Надежда  за сбъдване на твоите мечти

без  да разбираш, че  ти си  Властелинът

и държиш  възможността  със мисълта  

 да промениш Съдбата си! 


© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??