Feb 5, 2015, 1:57 AM

Миниатюри - "Детелина" 

  Poetry » Phylosophy
280 0 0

Там, някъде  из между другите треви,

потръпващи от вятъра, е скрита   детелина...

И търсиш  я с Надежда  за сбъдване на твоите мечти

без  да разбираш, че  ти си  Властелинът

и държиш  възможността  със мисълта  

 да промениш Съдбата си! 


© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??