31 янв. 2019 г., 00:04

Минути вечност 

  Поэзия » Любовная, Философская, Свободный стих
630 2 2

Броиш ми звездите
и се усмихваш
и се влюбваш.

Усмихвам се
и броя минутите
до моето влюбване.

Не чакай.

С някого
вече ги преброихме,
а часовникът ми е спрял.

© Suzana Yordanova Все права защищены

Когато някой дава любов, но няма на кого.
Или когато ти искаш да се влюбиш, но сякаш си достигнал лимита на влюбване. 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??