31 ene 2019, 0:04

Минути вечност 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre
747 2 2

Броиш ми звездите
и се усмихваш
и се влюбваш.

Усмихвам се
и броя минутите
до моето влюбване.

Не чакай.

С някого
вече ги преброихме,
а часовникът ми е спрял.

© Suzana Yordanova Todos los derechos reservados

Когато някой дава любов, но няма на кого.
Или когато ти искаш да се влюбиш, но сякаш си достигнал лимита на влюбване. 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??