31.01.2019 г., 0:04 ч.

Минути вечност 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
625 2 2

Броиш ми звездите
и се усмихваш
и се влюбваш.

Усмихвам се
и броя минутите
до моето влюбване.

Не чакай.

С някого
вече ги преброихме,
а часовникът ми е спрял.

© Suzana Yordanova Всички права запазени

Когато някой дава любов, но няма на кого.
Или когато ти искаш да се влюбиш, но сякаш си достигнал лимита на влюбване. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??