Jan 31, 2019, 12:04 AM

Минути вечност 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse
750 2 2

Броиш ми звездите
и се усмихваш
и се влюбваш.

Усмихвам се
и броя минутите
до моето влюбване.

Не чакай.

С някого
вече ги преброихме,
а часовникът ми е спрял.

© Suzana Yordanova All rights reserved.

Когато някой дава любов, но няма на кого.
Или когато ти искаш да се влюбиш, но сякаш си достигнал лимита на влюбване. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??