13 сент. 2007 г., 09:30

Мислех си 

  Поэзия
588 0 7

Мислех си, че лесно ще забравя,

но не мога - дълго време с теб

споделях нощите щастливи, и самотни,

и плаках, и се смях...


Поисках изведнъж да те забравя,

не успях.

Навярно не достатъчно съм искала.

Само се отдалечих.


А далечното боли... сближава.

И в теб се преоткрих,

видях забравеното свое Аз.


Надявах се да те изтрия

от мислите си, но не зная как?

Опитвам всичко и не става.


Защото дълго време с теб мечтах...


Ще вървя по своя път,

и няма да ти преча.

Но спомените в мен ще оживяват,

в безкрайно дълги ледени секунди.


А ти не можеш да ме спреш,

За жалост...

Защото само тъй сърцето ми е будно!


NG/nnn

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??