18 июл. 2021 г., 13:33

Мисли 

  Поэзия » Свободный стих
328 0 0

Седяхме там, двамата
До брега на нищото
И гледахме звездите с невиждащи очи - остарели от времето, което ни заобикаляше.
Ръцете на нощта прегръщаха телата  ни - отслабнали от мъките, които ни изяждаха.
Щурци запяха тъжната си песен подканени от жълтата луна, огряваща морето на забравата.
Вълни от мисли се разбиваха в брега на самотата, който ни поглъщаше.

© Веирас Йердна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??