13 сент. 2012 г., 20:26

Мисли, породени от безсъние 

  Поэзия » Любовная
447 0 0

Будувам аз отново през нощта

и питам се къде ли си сега.

Замина и сърцето ми умря...

Ела, върни ми любовта.

 

Главата ми не го побира.

Разбрах, със сърцето се избира...

Как може да съм с него в този час,

а тебе да обичам аз?

 

Не мога него аз да нараня.

Не мога да си го простя.

Но сърцето мое някак си нехае,

само тебе то желае.

 

И лутам се отново в тъмнината,

и чудя се във мен ли е вината.

Как ли стигнах аз дотук,

да обичам теб, а да съм с друг...

© Ния Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??