Будувам аз отново през нощта
и питам се къде ли си сега.
Замина и сърцето ми умря...
Ела, върни ми любовта.
Главата ми не го побира.
Разбрах, със сърцето се избира...
Как може да съм с него в този час,
а тебе да обичам аз?
Не мога него аз да нараня.
Не мога да си го простя.
Но сърцето мое някак си нехае,
само тебе то желае.
И лутам се отново в тъмнината,
и чудя се във мен ли е вината.
Как ли стигнах аз дотук,
да обичам теб, а да съм с друг...
© Ния All rights reserved.