17 мар. 2007 г., 02:05

Мислим 

  Поэзия
626 0 4

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Гледам твойте пико-ве прекрасни те изпълват ме с мисли страстни.
Искам да те гушкам да те стискам и с теб да се натискам.
Но не може, уви, разстоянието ни дели,
при тебе бих дошъл, ако трябва, то да стана зъл,
и в огън да горя, но да срешна любовта.
Ох,защо на мен да се мъча с тази мисъл всеки ден,
далеч си ти от мен, а вътрешно умирам секи ден,
но живия с мисълта, че сще те видя някога!

© Иван Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??