Mar 17, 2007, 2:05 AM

Мислим 

  Poetry
643 0 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Гледам твойте пико-ве прекрасни те изпълват ме с мисли страстни.
Искам да те гушкам да те стискам и с теб да се натискам.
Но не може, уви, разстоянието ни дели,
при тебе бих дошъл, ако трябва, то да стана зъл,
и в огън да горя, но да срешна любовта.
Ох,защо на мен да се мъча с тази мисъл всеки ден,
далеч си ти от мен, а вътрешно умирам секи ден,
но живия с мисълта, че сще те видя някога!

© Иван Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??