17.03.2007 г., 2:05 ч.

Мислим 

  Поезия
644 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Гледам твойте пико-ве прекрасни те изпълват ме с мисли страстни.
Искам да те гушкам да те стискам и с теб да се натискам.
Но не може, уви, разстоянието ни дели,
при тебе бих дошъл, ако трябва, то да стана зъл,
и в огън да горя, но да срешна любовта.
Ох,защо на мен да се мъча с тази мисъл всеки ден,
далеч си ти от мен, а вътрешно умирам секи ден,
но живия с мисълта, че сще те видя някога!

© Иван Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??