Бутилка вино. Прилив на самоувереност.
А после щипка страст и зрънце преднамереност.
Легло. Голяма работа. Е, и мъжественост.
О, миг блажен! Каква жена! Каква божественост!
Кафе с цигара. Утро. Странна разтревоженост.
И душ студен. Един бърз поглед. Ау, угриженост.
Една луна и малка доза необмисленост.
Сега плашило, звяр и … страх от многочисленост.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены