25 авг. 2009 г., 19:47

Мода 

  Поэзия » Юмористическая
400 0 3

            Мода

 

Някой казал, че с парцала

по-красива е жената,

след което орда цяла

като него също смята.

 За това, дали им тича,

нямат никакъв кахър,

щом го другите обличат,

значи той е най-добър.

Някога дори приличат

на смешниците от цирка,

но жените най-обичат

да ги води чужда свирка.

 

б.а.

Туй за свирката важи

сал’ при избор тоалета.

Ха ù вкъщи тъй кажи,

па написвай си завета!

Щот’ словесната вендета

е торнадо степен пета!

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??