Мода
Някой казал, че с парцала
по-красива е жената,
след което орда цяла
като него също смята.
За това, дали им тича,
нямат никакъв кахър,
щом го другите обличат,
значи той е най-добър.
Някога дори приличат
на смешниците от цирка,
но жените най-обичат
да ги води чужда свирка.
б.а.
Туй за свирката важи
сал’ при избор тоалета.
Ха ù вкъщи тъй кажи,
па написвай си завета!
Щот’ словесната вендета
е торнадо степен пета!
© Марин Цанков All rights reserved.